Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2021 08:26 - СКАНДАЛ КОЙТО ИМА СВОЯТ ИЗРАЗ В ПАРИ И СМЪРТ !
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2228 Коментари: 0 Гласове:
-2

Последна промяна: 09.06.2021 21:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  FauciGate: Обобщение на глобалния скандал През  Джонатан ЕкзоПортейл  - 7 юни 2021 г. 0 Споделете статията, за да предоставите информация.
image

В момента в Белия дом на Джо Байдън служителите на администрацията се опитват да намерят начин да „напуснат грациозно“ опозоряния лекар на CDC, след като имейлите изтекоха съгласно закона. и последвалото глобално заключване. Собствените имейли на Fauci показват, че той е ужасен лъжец.

 

Подправените новинарски медии въртят този бизнес по 6 различни начина и в Twitter не виждаме почти нищо друго, освен прикриващи истории от либерални парцали като Washington Post, CNN и MSNBC. Те отчаяно се опитват да представят Фауки като „COVID кръстоносец“, който прекарва „18 часа на ден“, отговаряйки на имейли и „управлявайки Америка“ през тъмни и бурни времена. Едно е сигурно, Fauci е прекарал много време в писане на имейли и днес те са разкрити.

 

Ще започнем с разузнавача на общественото решение, който е бил в писмен контакт с д-р Fauci. И там разбираме къде този човек, наложен от политико-санитарната йерархия (Delfraissy), изпълнява заповедите му. След това да ги предаде на Макрон и Веран, които са ги наложили на французите, с цялата „демокрация“. France-Soir  превежда борсата Delfraissy-Fauci на страница 1841:

  "Здравейте, Отново съм на служба, откакто глобалната здравна криза COVID-19 удари Франция преди няколко седмици. Сега оглавявам Научния съвет на COVID-19, съставен от 10 души, в услуга на френския президент Еманюел Макрон. Съветът беше създаден на 10 март и ние бяхме активно ангажирани с консултативни дейности по отношение на президента, по-специално по решението му да приложи генерализирано ограничаване, защото нямахме по-добър избор. На първо място, имаме ограничен брой тестове, което ни пречи да приложим стратегия в корейски стил през следващите дни. Въпреки това, в края на ограничаването (през следващите шест седмици), ще можем да разширим използването на тестване и да разработим приложения в корейски стил, както и стратегия за тестване и обработка, ако имаме лекарства по това време. Преди това ще преминем през трудна фаза през следващите седмици, защото няма да имаме достатъчно легла в нашите грижи в определени региони на Франция ... Второ, терапевтично, Yazdan Yazdanpanah зае моето място и сега се насочва към REACTING. Утре сутрин ще започне френско-европейско медицинско проучване, под контрола на СЗО, с 5 обекта на изследване (плацебо / калатра / калатра + бета интерферон / продукт Gilead / хидроксихлорохин самостоятелно или в комбинация за следващата седмица). Както може би знаете, в момента сме изправени пред медиен шум от съобщението на д-р Раулт за ефективността на хидроксихлорохина. Неговите данни не са особено убедителни. Можем да различим лек положителен сигнал, но той трябва да бъде потвърден от добре направено рандомизирано проучване. Също така започнахме изследване на модел на маймунски клетки с хидроксихлорохин и трябва да получим резултатите до края на следващата седмица. Създадена е и кохорта от тежки пациенти с COVID +, а някои ще бъдат лекувани с хидроксихлорохин: ние ще анализираме тези резултати с цялото необходимо съзнание. Също така ще бъде възможно да се направи превенционен опит за хидроксихлорохин за здравни специалисти и възрастни хора. Имам огромен политически натиск да освободя достъпа до хидроксихлорохин за всички, но в момента се съпротивлявам. Каква е ситуацията в САЩ, особено след съобщението на Тръмп? Каква е позицията на NIH? Какво ще бъде поставено на място? Благодаря ви за отговора. Копирах Yazdan Yazdanpanah в този имейл. Сърдечно. "

Важното изречение е: „Имам огромен политически натиск да освободя достъпа до хидроксихлорохин за всички, но в момента се съпротивлявам. Където разбираме, че решението за забрана на HC е взето от французите срещу французите. Отговорът на Fauci - който не забранява HC под натиска на Тръмп - не оставя място за съмнение: действително оста Delfraissy-Vйran-Macron блокира (след Buzyn) употребата на HC на французите, които представиха първите симптоми на грип P4 . Според професор Перон резултатът е 25 000 твърде много смъртни случая.

    "Благодаря за вашата оценка. Не виждам копие от Yazdan на вашия имейл, така че, моля, предайте му това. Позицията на NIH е, че за предпочитане трябва да предоставяме лекарства в рандомизирани контролирани клинични изпитвания и да не ги разпространяваме свободно. В САЩ има силен натиск, предпочитан от президента, да направят някои от тези лекарства по-широко достъпни, извън рандомизирано клинично изпитване, използвайки механизми като „състрадателна употреба“. Както знаете, в САЩ, HC (плакенил) е одобрено лекарство за малария, както и някои автоимунни заболявания като SLE. По този начин лекарите могат да предписват лекарството за употреба извън етикета. "

    И в тези имейли очевидно има по-добро или по-лошо, в зависимост от това дали сме на страната на здравето и хората, или Big Pharma и печалбата. Fauci и Zuckerberg поддържат връзка с ваксината:

 

Междувременно вредата е нанесена: ваксинацията на недостатъчно информирани хора е огромна, но съпротивата срещу това глобалистично насилие само нараства, благодарение на страничните ефекти на опасните ваксини, включително Pfizer на Алберт Бурла.

Тук сме в скоростна надпревара между борците за съпротива и Биг Фарма: глобалистичните мултинационални компании, които са корумпирали правителствата с чудовищните си печалби (във всеки смисъл на думата), се опитват да си пробият път, тоест да не чакаме страничните ефекти, които могат да продължат няколко години, за да не свалят доверието на широката общественост, доверие, изковано от основните медии, изцяло под обувката на политическите и икономически лидери на здравната диктатура.

В наскоро разкритите имейли на FauciLeaks, откритие на страница 3123 с размер   : научаваме, че AFP е била запозната с производството на вируса от 31 януари 2020 г. Погребала ли е случая?

От 31 януари 2020 г .:

AFP, чрез журналиста Исам Ахмед, пише в петък вечерта на д-р Барни Греъм от Националния здравен институт (NIH) относно доста спешна молба  . Журналистът искаше становище за научно изследване, току-що публикувано на сървъра Biorxiv.org. В статията се твърди, че  новият коронавирус включва четири вмъквания, подобни на HIV-1, и че това не е случайно .

Журналистът поиска информация за тази статия, написана от индийски изследователи, която  по-късно ще бъде изтеглена под натиск , каза ни математикът Жан-Клод Перес.

На уебсайта NIAID (Национален институт по алергии и инфекциозни болести) можем да прочетем, че д-р Барни Греъм е заместник-директор на Центъра за изследване на ваксините, ръководител на лабораторията за вирусна патогенеза и ядрото на транслационната наука. Основните му области на изследване са  разработването на ваксини  и  моноклонални антитела  срещу COVID-19, RSV, грип, EV-D68, Nipah, Zika, HIV, Ебола и други нововъзникващи вирусни патогени, дизайн на ваксини въз основа на структурата и структурната основа на антителата медиирана неутрализация на вируса и подходът на прототипа на патогена за готовност и отговор на пандемия. Следователно д-р Греъм е експерт  и не би могъл да знае от публикуването на това проучване..

 

Всички имейли на английски: 

 

 

Източник:  https://www.egaliteetreconciliation.fr/FauciGate-le-scandale-est-mondial-et-francais-64335.html

Допълнения : ExoPortail

 



Тагове:   август,   цена,   скандал,   промяна,   животи,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658282
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031