Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2017 22:44 - Разсекретеното криминално досие на отровителката Марта Вайс от Хардскрабъл,Охайо,и кога американците ще ни върнат дълга си от стоте трилиона долара?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5512 Коментари: 7 Гласове:
8

Последна промяна: 30.06.2017 12:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Кога САЩ ще започнат да ни изплащат дължимите огромни суми за постоянната експлоатация на Българските мегалитни съоръжения в Америка,построени от Дедите ни и поддържащи и балансиращи с огромни усилия на ръба все още щото всичко в Америка да не анихилира на атоми и молекули!

Преди това обаче да видим как така зоркото око на цензурата на Инквизицията на заговорниците срещу Българите по целия свят,поробила Америка и унищожила близо 100 милиона невинни индианци и цялата феноменна индианска култура и цивилизация, която е на 100 % Българска,за да не си личи че е Българска,е пропуснала поредния секретен топонимен документ с името на един американски град – Hardscrabble (Хардскраббъл), който свидетелства безапелационно,че селището навремето е построено от феноменните Български жреци от България и Тракия... – но ще караме подред.  

Няма нищо особено в град Hardscrabble (Хардскраббъл),Охайо,особено за кокалеста, глуповата и бедна жена, каквато е Martha Wise,Марта Вайз.
Вероятно затова тя се обръща към необичайно хоби – смъртта. Тя с радост посещава погребения, плаче заедно с опечалените близки, независимо дали познава починалия или не.
„Харесвам погребенията”, казва Марта. Приятно ѝ е да се намира сред тъжни хора, слушайки хлипания и плач на опечалени. 
15 години тя не е пропускала погребение в радиус от 20 мили до дома си, независимо, че понякога се налага да върви пеш, докато я заболят краката.
Но след 1923 година на Уайз не ѝ се налага да пътува надалеч, за да намери опечалени, с които да плаче – след тази година, покрай нея има достатъчно смърт. Първо съпругът ѝ, след това в бърза последователност майка ѝ, леля ѝ и чичо ѝ умират. 
И дълго време никой не подозира какво се случва в действителност в дома на Марта Уайз.
Никой не я подозира, защото тя винаги е водила живот,достоен повече за съжаление, отколкото за нещо друго. 

И още много некрофилска информация от черните зловещи хроноки от тъмната страна на човешкото уродство и злодейство вижте в  

Марта Вайз: Отровителката от Охайо  

защото нас не ни интересуват подробностите по мерзостите и престъпленията,които се вършат по света,а посланията,които са вложени от тези трагични спектакли, организирани и режисирани от Горе за водовъртежа на транс – епохалната реалити драматизация Българите и човешката цивилизация и за изпращане чрез тях на поредните оригинални кодирани послания от Боговете ни,които ние ще разсекретим с помощта на Свещеният шифър  на Свещения Български Сътворенчески Демиургов език за вашето просвещение в Тайните на шифъра и чрез него на всички сакрални потайности на Боговете,Българите и на света. 

Наблюдавайте сега какви герои и топонимика използват авторите на поредното уникално послание,които са образувани от христоматийно показни първоразрядни лесно разбираеми анаграмни комбинации от Божиите имена и титули от Тяхната именна Матрица,за да можете веднага да Ги познаете,като превъртите леко и финно декодиращия ключ! 
 
MARTНA=Матара=Диана Мария 

WISЕ=Бог Иса
    
MARTНA WISЕ=МАРТА от Бог Иса 

MARTНA WISЕ=Матара и Бог Иса=Богиня Матара и Иса 
 
Сега да видим как така зоркото око на цензурата на Инквизицията на заговорниците срещу Българите по целия свят,поробила Америка и унищожила близо 100 милиона невинни индианци и цялата феноменна индианска култура и цивилизация,която е на 100 % Българска,за да не си личи че е Българска,е пропуснала поредния секретен топонимен документ с името на това селище –  Hardscrabble,който свидетелства безапелационно,че е построено от феноменните Български жреци от България и Тракия 


Hardscrabble=ХАРДСКРАББЪЛ=ХАРД С КРАББЪЛ=
ХАРД С Б БЪЛКАР=Драхия Иса Бог Бълкари=Бълкари на Бог Иса от Тракия  
 
Нещо на някой от вас и от следящите постоянно нон – стоп 24 часа блога ни USA, руски,еврейски,турски и всякакви други служби,да не му е ясно каква е сакралната Божия Българска семантика на това прекрасно Българско име:  
 
 
Ще хвърлим и едно око на окръга,в който се намира градът на тази злодейка – Coshocton,който ни заинтригува веднага с информацията,която ни натякваше настойчиво с името си,в което участваха едновременно и Българските жреци,и техните скални мегалитни светилища,построени с феноменните им свръхтехнологични Божествени способности! 
 
Coshocton=КЪШОКТЪН=КЪ КЪН ШО Т=Кая (скално светилище) на Кан (Жреци) на Ешуа и Диана  – 

разсекретената сакрална семантика на топонима ни демонстрира нагледно,че името на окръга е съставено от Българското херметично наименование на Кая,което означава скала,но не каква да е случайна природна скала,а задължително изкуствено построена скална конструкция на мегалитен светилищен енергиен комплекс,който е мултифункционално високотехнологично феноменно свръхестествено съоръжение за производство на духовни и материални блага от вечната и безкрайно мощна енергия на Святият Божи Дух,на която Кая–Скала Българските жреци – Канове,((кръстени така по Каята/Скалата ––– Кая + Н (кодировъчен назал)=КаяН=Кан,скални жреци,жреци от скалата)) оперират=свещенодействат,за да творят духовни и материални блага и чудеса. 
  image

Този документ ни указва,че в този окръг трябва да има изкуствено построени феноменни скални мегалитни светилищни конструкции на Българските Канове/Жреци, подобни на тия Български пирамиди в Аризона и Юта,и ни задължава да ги потърсим!  



Sheryl Crow - The First Cut Is The Deepest
Shania Twain - That Don"t Impress Me Much  
Jon Bon Jovi - Blaze Of Glory 

Ще направим уж кратка разходка из местността Thompson Ledges,чието име ни съобщава кои са шетали,строили и свещенодействали едно време по тия свещени скали:: 

Thompson Ledges=Дуло от Сина на Исуж и Богиня Диана
Българските жреци от Дуло от Павел,синът на Исус и Мария Магдалена,родоначалник на новоепохалната династия Дуло,и който ще намерите в блога ни с парола "безистена и Павел"   

Местност,богата на естествени природни геоложки феномени – скални формирования образувани за десетки и милиони години по естествен път от природата,както ги формулира академично лъже – науката геология!  

Лъже псевдо – наука,създадена от обединените заговорници от цял свят срещу Българите и фалшификатори на Българската история,наука отричаща на 100 % Божественото изкуствено построение на световете и конкретно на нашата планета Земя и всичко по нея – от цялата планета и материалните обекти по нея до всички живи организми и същества и на човека – Сътворенчески процеси,описани още в гл.1 на първата книга Битие/Сътворение/Генезис от Стария завет от Светото Писание (и който Стар завет се признава официално от всички религии на Земята и е техен канон и категорична догма,и в които религии се кълнат официално всички до един управници на всички съвременни държави!),псевдо–наука преписваща всичко това на случаен никога не състоявал се голям взрив и случайно възникване на живота ! 
      
image
 
Наш гид – планинар ще е нашият човек,който стигна  до един от природните геоложки феномени... 

image
+    
image
 + 
image

... и колкото повече гледаше,смяташе и разсъждаваше сам със себе си,как тъй аджеба природата ги е построила тия конструкции...
   
image
     
и разговаряше за това дори и с тази самотна планинарка,която му сподели,че на тази скала,която и на нея ѝ приличала като че построена от човешка ръка,се била зареждала с много енергия,и която накрая почна да го уговаря да остави тия сметки за учените,и да отиде с него на едно скрито кътче,което знаела само тя от редовните и посещения по тия места,и потърсят дали не се е скрило там кученцето ѝ,което се било изгубило някъде...,толкова повече се омотваше изследователят!
След като видя кътчето,а кученцето го нямаше,

image
 
нашият човек продължи пак пътя си в размисъл пак как така природата ги е направила,а самотната планинарка се върна пак на старото место,да се зарежда от енергията и да пита и други самотни планинари за кученцето си ...    

САМОТНА ПЛАНИНАРКА=Кан (Жрец,Жрица) от Дуло на Бог Иса и Мария

image
  
Не след дълго друга самотна планинарка го пресрещна край тия чудни скални конструкции и след кратък научно–опознавателен разговор как ли са се образували тия скали,отидоха до едно спокойно место,което тя знаела от друг път,да продължат разговора и опознаването си и се заредят още,след което тя

image
 
тръгна към нови обекти на "природните творения",за да ги видим и ние,и тя да види евентуално други самотни пътешественици,
 
image
 
а нашият човек видимо отпочинал и още толкова видимо по–уморен и прегънат на две след двата разговора,също си тръгна по пътя на размислите си,за да можем ние пък да трупаме статистическа видео– фактология и аргументация,че и това природно творение е дело на феноменните ни Предци!  
 
ФЕНОМЕННИ ПРЕДЦИ
от=от Бог Иса и Богиня Матара Диана
 

ТРЪГНА СИ ПО ПЪТЯ
към=към Трагия на Богиня Диана и Бог Иса 
 

image
   
Ходи мисли,гледа и мери с поглед и мисъл чинно подредените един върху друг огромни скални панели нашият търсещ истината човек ,и хоп – не щеш ли,отново една самотна скучаеша планинарка и пак ей–така непринудено се заприказваха на същата тема,  

НА СЪЩАТА ТЕМА за=НА СЪШТАТА ТЕМА за=за Исуш и Мат Диана

image
 
и тя мисли и се напряга да мисли,и мисли така,че чак по едно време вика : "Айде искаш ли да си починем малко тука на едно спокойно местенце,че главата ми запуши!" и си сваля шапката,пък те косите ѝ руси,руси – чак блондинка,но какво от това!   
 
ЕДНО СПОКОЙНО МЕСТО
на=на Исус и Бокиня Мат Диана 

ЕДНО СПОКОЙНО МЕСТО
на=на Кан (Жреци) на Исус и Богиня Мат Диана  

ЕДНО СПОКОЙНО МЕСТО=Кая (скала,скално светилище) на Исус и Богиня Мат Диана  

image
  
Почина си пак нашият човек и още по – отпочинал,по–уморен,но здраво зареден от тия енергии по тия уж природни скали,пък сякаш човек ги е редил една по една,си продължи по пътя,за да сподели с нас какво мислим ние по този замотан проблем как са са се образували тия скали сами,че и сами са се самонаредили!  

ЗАМОТАН ПРОБЛЕМ за=за Иза и Богиня Матара от Ямбол – 
трансепохалната тайна за Боговете Демиурзи и Техния Първосътворенчески експерментален център на Земята и Първопрестолен град Ямбол,анаграмиран и засекретен като Олямб/Олимб/Олимп,от който град са Те 

image
  
Стои,гледа и тия скали,и мисли,мисли...,как така природата е направила този постамент и е балансирала върху него точно и прецизно този 500 тонен сфинкс и змей ...

image
 
...и продължи да мисли как така природата ги е създала тия природни геоложки феномени и чудеса и ги е наредила чинно като кубчета с вълшебната си ръка,за да можем веднага да ви отговорим,чули мислите му,кой ги е наредил: 

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ от=от Болгари Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Мадара 
 
ПОСТРОЕНИ от ВЪЛШЕБНАТА РЪКА на=ПОСТРОЕНИ от Бълкари на Ешуа и Богиня Диана 

image
 
Продължи пътя си нашият човек,и все такива чудни скални композиции намираше,и все се чудеше и маеше,как тъй природата ще ги е редила...
 
image

...и тъй се маеше и чудеше,че главата му се забълбука от мисленето и този път хич и не тръгна подир поредната туристка – алпинистка, задължително и тя романтична потомка на Българските жреци,учили по тия места индианците да живея в Любов помежду си и я изживяват във пълнотата ѝ! 
  
РОМАНТИЧНА ПОТОМКА на=ПОТОМКА на Ешуа и Матара Диана 
 
РОМАНТИЧНА ПОТОМКА
=Кан (Жрица) на Ешуа и Богиня Диана Мат Мария 

–––––––––

Защо ви разправяме в тази сериозна тематика все Любовни сюжети по тия места,ли?
Ами защото Любовта като висша еманация и постоянно проявление на Боговете Демиурзи,е най–сериозната и Божествена работа и една от основните функции на тия светилищни комплекси е точно тази – да разпалва у Българите и производните от техния феноменен Божествен имплант човеци духовната и физическата Любов във всичките ѝ измерения и проявления между мъжа и жената,за да се облъчи с чистата енергия свещеното Божие семе и се роди и порастне здраво потомство от него!
 
image
 
И колкото повече вървеше из тия скални конструкции,толкова повече не можеше да измисли нещо повече от това,което учеше назидателно и авторитетно официалната наука геология,колкото и да го глождеше някаква безумна мисъл,ми ако не е природата тогава кой...?

image
 
И добре,че срещна тия младежи та да спре да мисли,и започна да им обяснява нашият човек на любопитните младежи,които също не можеха да си обяснят сами защо тия скали ги привличат толкова много,че всяка седмица обикалят по тях,та се чудели като не са ги правили хората,да не са ги били правили извънземните марсианци,та им разясни как чудната ръка на природата – ненадминат майстор,ги е направила за 280 –– 300 милиона години тия чудни природни формирования,които сякаш великанска ръка ги е редила и градила...,за да го отклонят от еретичните му мисли,обаче все някакво необяснимо съмнение го човъркаше и него как така тази природа също като майстор – зидар ги е редила прецизно като великански тухли и панелни блокове...  

И докато нашият човек се чуди,ето пак за вашето познание,кои са тия майстори – зидари : 
 
МАЙСТОР=Матара и Иза 

МАЙСТОР ЗИДАР
от/на=ЗИДАР от/на Иса и Матара

МАЙСТОРИ ЗИДАРИ=Друид от Изуз и Матара  
 
МАЙСТОРИ ЗИДАРИ=МАЙСТОРИ Одризи   

МАЙСТОРИ ЗИДАРИ от=от Рода на Исуз и Матара
феноменният Български жречески Божи род Дуло  
 
А за младежите да не се плашат от Марсианците ето кои са те,ктто почнат да идват Извънземните:  

МАРСИАНЦИ=МАРСИАНТСИ=Матара и Исус

ИЗВЪНЗЕМНИ=Богиня Ма (Майка) и Изуз
    
image
 
По едно време стигна търсачът на Истината стигна до пещерата Mary Campbell Cave и стоя цял час под великанските и сводове,напъвайки се от мислене,коя е и къде е Истината,въпреки че тя бе плътно около него:  

ИСТИНА
=ИС ТИАН=Иса и Диана
 
image
 
Стоя в дъното на необяснимо образуваната по естествен път пещера,дето енергийното излъчване е толкова силно,че всичката му електроника блокира и не можа да си направи селфито,белким му дойде просветлението как са станали тия чудни скали и пещери и каква е тази енергия,и добре че по едно време...

image 

...дойде тази група от някакви учени професори – геолози,и се заприказваха по същата тема,като спорът беше преди 280 или преди 300 милиона години е започнала природата да ги прави.

Тогава някакъв младеж със синя тениска,който бе с приятеля си,се намеси учтиво в разговор им и като се представи,че е Българин,студент дошъл на бригада да мие чинии и изкара някой лев,(и което не им каза,че е завършил с пълно отличие елитна математическа гимназия в България и е печелил много международни олимипиади,но е дошъл с нескритата съкровена надежда да остане за постоянно в Америка,дори и да мие за постоянно чинии,щото в България вече няма държава,а само мафия,и няма бъдеще за младите Българи) им каза на перфектен английски език,с класи над техните сурогатни академични диалекти,че бил чел в някакъв странен сайт на екипа на bezistena,че те имали автентични документи,че тия скали – геоложки феномени,както и всички феноменни геоложки природни формирования в Америка и по целия свят,

image

като например емблематичният Arches National Park и  

image
+
image
+
image
 
ЦЕЛУВКАТА НА ДРАКОНА=Кая (скално светилище) на Кан (Жреци) от Рода Дуло на Иса и Диана  

image

и пирамидите Monument Valley,както и пещерата Mary Campbell Cave,на която се дивеха,били строени от феноменните древни Българи – жреци,основали цялата феноменна духовна и материална култура и цивилизация на индианците,и докато професорите го слушаха в първия момент ошашавени от небивалото за техните стандарти нахалство на младежа да прекъсне  разговора им и от чутото,той набра на айфона си тази статия –  

Новите табели на Български език и за Arches National Park в САЩ! Възвръщаме си земите и народите от Свещената Българска империя–част 1


 и я им показа. 

Учените се популиха малко по картинките и разни словесно–математически уравнения и задачки,но нали не знаеха Български език,пък и да знаеха  все тая при прима–вистата среща с тази материя,не удържаха искрения си сърдечен и тонизиращ оздравителен академичен смях на корифеи на тази наука.
 
Единият професор – шкембелията с голия корем,който се тресеше от смях,сложи бащински и грижовно ръка на рамото на Българския студент,и през сълзи му каза,че щом иска да мие чинии,ще го вземе да работи в стола на университета,в който той е декан на геоложкия факултет,за да се отърка у високоинтелигентните американски студенти и прихване малко от тях,като ще му дава лично по пет долара повече на ден към надника,за да му разправя такива вицове и му даде визитката си...

Професоро–лелката със сините маратонки,която до тогава записваше малчаливо целия разговор на камерата си на фона на любимите ѝ естествени геоложки образувания,взе от земята един паднал къс от скалите от пещерата Mary Campbell Cave  

image

и посочи авторитетно устройството му,състоящо се от слепени помежду им отделни камъчета.
 
image
 
 – Ето това е конгломерат от кварц,от който природата е изваяла за стотици милиони години тия геоложки феномени! – каза учената жена,и изнесе на нашите момчета и на нашия човек кратка и безапелационна лекция за образуването и състава на конгломерата:    
 
Конгломератите в геологията са седиментни скали, съдържащи циментирани чакъл, пясък от различни видове скали.
Характерно за конгломератите е, че съставните зърна са със заоблена форма.
Ако парчетата са ръбести скалата се нарича брекча.
Циментирането е извършено обикновено от железни оксиди, карбонати, глинест материал и по-рядко силициева киселина. Могат да бъдат образувани от разнообразни по състав скални породи.
Такива конгломерати се наричат базалтни.
В зависимост от местоположението на натрупания и циментиран материал конгломератите се делят на:
Морски — образувани на дъното на морета и океани
Алувиални — отложени от постоянно течащи води, в речни корита
Пролувиални — образувани на мястото на срещане на планински склон с речна долина
Езерни — формирани на езерни дъна   

Сухарката професорка,която не понасяше лаици в бранша ѝ или такива майтапи с науката ѝ,назидателно каза накрая на студентчетата,че това е произхода на тия скали и природата ги е била направила тука за около 300 милиона години,като им строго заръча на американски да не слушат тия Българи от bezistena,тъй като се знае,че Българите са най–ниско интелигентното и необразовано племе от азиатски туркски – монголоиден произход,откраднали земите на висококултурните гърци,и да не си пълнят главите с бръмбари и глупости,защото някой ден може да израстнат в живота и да не мият само чинии. 
 
Докачено на национална чест и достойнство,на нашето момче нещо му изригна отвътре и като му падна пердето,нащрака на айфона адреса на статията ни  
 
БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ФЕНОМЕННИ ИЗВИСЕНИ ХОРА НА СВЕТА! 

и започна да привежда на перфектен английски език пасажи от поста,в който
казвахме,че 

"...Преди 17-18 години голям екип от ЮНЕСКО проведе широко рекламирани комплексни изследвания на различни възрастови групи от Българите за интелигентност.
Забавиха доста обещаваните обобщени резултати.След необяснимо дълго мълчание обявиха гузно:

– Брависимо! Втори сте по интелигентност след евреите с еди колко си процента!

БРАВИСИМО=Бог Иса и Богиня Мария 
поздравление от Тяхно име!

След няколко години обаче хора от този екип ни издадоха,че резултатите от изследването са били тотално подменени и манипулирани!
Евреите не са били първи,а трети след японци или канадци – вече забравихме кои бяха вторите,но по-важното бе,че първи сме били Българите,и то във всички възрастови групи!
Но най-важното бе,че Българите не сме били с проценти по –интелигентни от вторите и третите,а сме в ПЪТИ природно (по Божествено генно наследство)  по – интелигентни от тях!" 

И възпламенен от това чутовно достойнство на Българите,студентът обобщи,че екипът на bezistena е доказъл с повече от 850 монографични строго–академични и лицензирани Свише статии,че Българите са култиваторите и цивилизаторите на всички народи и племена и техният генно–инженерен имплант е духовният интелектуален творчесскки проресивен елит на всички народи..." 
   
ЛИЦЕНЗИРАНИ СВИШЕ
от=ЛИЦЕНЗИРАНИ от Бог Исуш

Шкембелията професор декан,който имаше и второ висше образование по история,получи нов пристъп на задушаващ го смях и на пресекулки и през сълзи на очите хихикаше и цвилише възторжено,хълцайки :" ...българите на Атила,хуните татаро – монголи и нискочелите човекоподобни азиатци...ха–ха–ха ...дето Атила изяде седем свои синове на манджа и разсипа с диваците си цивилизована Европа...били цивилизаторите и елита на народите...! " ,като след него дружно и колективно ревнаха и колегите му.

Нашето момче им тегли гръмко една цветиста Българска псувня и когато вече прежалило блестящата оферта за престижен чиниомияч,се канеше да я легализира и на английски език,дебелият професор успя да си поеме въздух,и като бръкна в джоба на шортите си,извади една банкнота от 100 долара и му я даде в аванс,като го разцелува пак бащински и му заръча след укенда още сутринта да идва в университета,щял да го води и по лекциите и да го показва и на студентите си... 

Нашето момче прибра банкнотата на законовото основание,че им каза нечувани световни тайни,и на тръгване им преведе Българската псувня на перфектен английски, като ги остави зяпнали във върхова почуда,щото такова нещо досега не бяха чували и не можеха да го проумеят дори що значи... 

– Офертата за чиниите? 
– Майната ѝ на офертата! 
– Майната им на американците! 
– И на руснаците,и на руснаците...! – някой ехидно ни подсказа,въпреки че тука руснаците бяха непричьом,въпреки че тази теория за азиатският ни монголоиден произход те я измислиха с юдеина Иречек и мекерето Златарски,и ние веднага за баланс и яснота казваме:  
– Майната им и на руснаците,и на евреите,и на турците,и на гърците,и на французите ... и на всички други!
Нас ни интересуват сега само Блъгарите и работим за тяхното просвещение и спасение!
За другите племена ще мислим после,когато Боговете ни ги изправят индинидуално и колективно на процесите на Съдния Ден,и изпратят племената и човеците да дойдат при нас – Българите,Божиите съдебни заседатели,за атестация и ходатайстване!   

МАЙНАТА ИМ НА ВСИЧКИ=Бокиня Диана МаМа (Мария Магдалена) и Исуш

За награда и за просвещението на нашето студентче – Истински Българин, и за вас Българи,въвеждаме името на пещерата Mary Campbell Cave в Декодираща програма на Свещения шифър в блога ни след миг на екрана се изписа  
 
Mary Campbell Cave
(пещера)=Cave (пещера) на Кан (Жреци) на Богиня Мария от Ямбол   

След това отворяме и поста  ни

Разследване на в–к Десант и bezistena:Какво построи Доган на мегалитното светилище Чукалята срещу остров Болшевик–наблюдателен пункт или психотронен генератор? ,
 
и ви показваме тази информация от него:
 
image 

Точно на главната врата на крепоста на Белоградчишките скали нашите Деди–феноменните строители на величествените скални светилищни кострукции,са ни направили нарочно с тази просветителска цел няколко малки пирамидални структури,на които се вижда ясно и беспорно,че те са изкуствени бетонови конгломератни отливки,демонстриращи основния тип строителство на целия изкуствен мегалитен светилищен комплекс Белоградчик,за който отявлените анти–българи № 1 и № 2–съответно братята Златарски (Васил–историк, продължил анти–българската историческа школа на юдовото данайско изчадие Иречек,и Георги–създал геоложката наука в България с единствена цел и задача №1 да скрие изкуствения произход на хиляди мегалитни светилища в България,обявени от него и брат му Васил  за "природни феномени")  и техните съвременни ученици–фалшификатори,ни будалкат и лъжат най–нагло и наивно–елементарно вече повече от 120 години,че Белоградчишките скали са феноменни творби и дело на " ненадминатият " творец и ваятел природата!
И ние им вярвахме като последни будали,въпреки висшият ни феноменен интелект, ум,разум и аналитичен логически разсъдък

image

Малка конусна пирамида за мостра на главната порта на крепостта,документираща изкуствения бетонно – чакълест конгломератен характер на всички пирамидални конструкции в Белоградчик.   

КОНУСНА ПИРАМИДА от=от Кан (Жреци) на Иса и Богиня Мадара 
 
image

Безапелационен материален видеофайл от преди 30 000 години,документиращ изкуствения произход и строеж на Белоградчишките скални светилищни конструкции!  
 
Тия "естествени" конгломератни породи и скали,от каквито е изградена и покрита пирамидата на Слънцето в гр.Високо – Босна,екипът на посветеният Българин проф. Семир Османагич доказа в най–престижни световни лаборатории,че са изкуствени бетонови конгломерати,изливани преди повече от 30 хиляди години!  

СЕМИР=Иса и Мария

СЕМИР ОСМАНАГИЧ
=СЕМИР ОСМАНАГИТШ=Ган (Кан,Жрец) на Сина на Исуш и Мат Мария   

И понеже професорите – геолози и историци с демонстративно презрение и досада  продължиха пътя си в своето свещено академична неприкосновение по пътя на лъжите и манипулациите с истината за Божественото построение на света,ние продължаваме без тях нашия открит урок и лабораторни упражнения по феноменно мегалитно светилищно строителство и свщени лингва конструкции. 

Та тия чакълести кварцови кристали от скалните мегалити,с които ни просвещаваше професорката,са от същата Българска жреческа производствена рецепта и технология! 
Ето още информация,вложена в тях: 
 
КВАРЦ=КВАРТС=Бог Иса от Тракия
менерал и скална порода по името на Исус от Тракия

КОНГЛОМЕРАТ ОТ КВАРЦ изработен от=
Кая (скала) изработена от Българи,Кан (Жреци) на Иса и Матара Диана 
 
Ето и сакралната семантика на термина конгломерат,който означава механична смес на различни неща:

КОНГЛОМЕРАТ=КАН ТОЛО Г МЕР=Кан (Жреци) от Дуло от Гена на Мария 
смес от различни ашладиски на Българския жречески род Дуло след другите племена

ЦИМЕНТИРАН ЧАКЪЛ изработен от=изработен от Кан (Жреци) от Дуло на Исуш и Матара Диана   

БРЕКЧА=БРЕКТША=Барки (Българи) на Диана и Ешуа
некачествети ръбести генетични конгломератни посявки сред другите племена,които още не са се очукали и овъргаляли добре в житейската бетонобъркачка и животомелачка,за да се закръглят като другия чакъл в конгломерата

СЕДИМЕНТНИ СКАЛИ създадени от=СКАЛИ създадени от Иса Мат Диана   

БАЗАЛТНИ СКАЛИ от=СКАЛИ от Дуло на Бог Иза 


Та няма да питаме професорите от САЩ,Русия или каквито и да са,що търсят тия овални и заоблени речни и морски кварцови чакъли по американските планини,щото ще кажат,че преди примерно 400 милиона години там е било дъно на море,а направо ще кажем,че тази пещера и всички мегалитни светилища от конгломерат,са огромни енергийни пиезо–генератори,трансформатори и акумулатори на безкрайната енергия  на Святият Божи Дух,Дух Святи!  

image

 Ето тази пещера Chapel Cave също е мощен изкуствено построен мегалитен светилищен мулти– функционален комплекс,построен от Сеячът на Божието семе по тия места през 2 век сл.Хр. – Първожрецът Павел,Кан и Цар Император Авитохол : 

CHAPEL CAVE
=ТШАПЕЛ КЕЙВ=Павел Кан (Жрец) от Дуло на Ешуа 
 

Ще ви покажем още мегалитни светилищни конструкции,от които се вижда ясно и категорично изкуствената им постройка!  


image
+
image
 
Дракон    

image

Ето и защо е кръстен така този светилищен олтар  – Woodland Sphinx  

Woodland Sphinx=Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Диана и Бог Исус   

СФИНКС=ФК СИС=Бок Исус

image
  +
image
+
image
+
image
 +   
image
 +
image
  + 
image

White Nose Syndrome (WNS) – пещерата Ice Box е затворена за да предпази прилепите от Синдрома на белия нос уж,пък то е да предпази някой феноменен Българин от активиране на чакрите и феномените му!

White Nose Syndrome=Исус и Бохиня Матара Диана  

image
+
image
+
image
 
 Панел връз панела,панел до панела...светилище до светилище,огромна каскада.
  
image
 
МЕНХИР=ХЕН МИР=Хан (Кан,Жрец) на Мария=Кая (скално светилище) на Мария  
 image

ТРИУМФАЛНАТА АРКА
на=на Матара Диана от Балкария

image

СКАЛА С ШАПКА=СКАЛА на Бок Исуш
  
image
 
И когато слязохме в полето,пред нас изникна ей тази идеална могилна тракийска пирамида от съседния окръг Boch Hollow,която ни прокламира,че :  
 
Boch Hollow
=Бог Ешуа е Балх – Бог Исус е Българин!

image  
И за да е пълна идиличната картина и атмосфера на Тракия – ето и долмена!
И само ще ви попитаме не ви ли прилича този долмен на границата на двата окръга на 100 % също като странджанските долмени,на които енергийни био–камери Дедите ни са творили феноменни Божествени лечебни практики,изцелявали всички болести и възкресявали и мъртвите на тях.

image
 
С това име на града Hardscrabble в Нета откриваме и Dean Hardscrabble.
Дийн Хардсънбъл е декан,която управлява в Университета на чудовищата. 
 
Dean Hardscrabble=Бълкарин от Богиня Диана и Иса от Тракия

Жреческият индекс на Дийн е Dragon Millipede Monster,което значи Дракон стоножка чудовище  – Чудовището дракон стоножка:
 
Dragon Millipede Monster
=Матара Диана и Иса Драгон (Змей) от Ямбол
  
ДРАКОН СТОНОЖКА=Кан (Жрец,Жрица) на Диана и Исуж Дракона (Дракия,Тракия)  

image

12– рептилски синонима от Древно–Българския календар на Българските Богове Демиурзи,преминал в херметична хералдика на Божия жречески род Дуло

Ето и защо чудовище на инглиш е Monster :  

MONSTER=Иса и Матара – за да плашат черните души и падналите духове  
 
И като тръгнахме замаяни и пленени от магията на нашите Българските мегалитни комплекси,Рогове на изобилието и на Вечния живот, 
 
РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Болгарина

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Болгария на Диана и Иза 

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана ,

съвсем забравихме за отровителката Марта от този древно–Български индиански светилищен център,но нейната история е съставена и режисирана Свише и изпълнена реалити точно само за това ваше просвещение сега!
Също толкова важно е да разкрием и истината за Българските мегалити из САЩ и Америка и представим нотариалните ни документи за собственот и предявим законовите ни претенции пред американците да си платят сметката за ползването им,щото те работят да им подържат живота и без тяхното знание и разрешение.


Как сметнахме дълга от 100 трилиона долара на американците към Българите ли?

Ами на колкото се оценят те самите и на кило свещена скала по кило злато.
И понеже нямат никакво злато в трезорите си вече,защото руснаците и китайците им го изкупиха (за къв чеп им е като махнем скоро най–голямото зло на Земята – парите?) то дължимото на американците към нас Българите е тяхното спасение чрез познанието и преклонението пред Българските Богове и Българите ! 
 
––––
   
Ако харесаш във Фейсбук или в другите канали на Нета,сподели с приятели,за да достигне сакралната информация до още търсещи жадни истината истински Българи!Дори да не харесваш,тя ще е нужна на други! 
Един ден скоро задължително и на теб!
екип на bezistena и Свети Павел и Свети Петър – братята близнаци на Исус и Мария Магдалена,днес именници  


ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
29.06.2017 22:45
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nedovolen - 1
01.07.2017 15:48
Хей, безистена! Все съм чел, че българите сме основоположници на света, че сме били от Атлантика до Тихия, че 1,5 млрд. от населението на планетата е с български гени, само в Индия 300 млн се самоопределят като българи, че, че... Но горния и насочващите постинги ме поразиха. Само едно - класически музикален съпровод пущаш, но се ровя от къде да го спра да не ме разсейва :)))
Ако не са ти известни, давам подкрепящи сайтове:

http://www/e-kniga.aspx?id=559 - книгата на Деян Колев "Аурата на България"

https://xorraon/ ХОР-РА-ОН

Портал 12


Бъди благословен!

П.С. Музикален поздрав от мен:
https://www.youtube/watch?v=7gphiFVVtUI
Estas Tonne - The Song of the Golden Dragon
цитирай
3. bezistena - Благодарим, Приятелю, за комен...
01.07.2017 17:42
Благодарим,Приятелю,за коментара и информацията,много полезна е!

И да не я спреш музиката,тя само ще ти отваря чакрите и рецепторите и ще ти помага и води там където не знаеш де да вървиш и да търсиш което търсиш.

Казваш,Ники (Кан ) : "Но горния и насочващите постинги ме поразиха."

За този повратен сюблимен момент в живота на Българите и скоро на всички Човеци по Земята, Исус каза в Еванглието на Тома :

Нека този, който търси, не се спре в своето търсене докато не намери.
Когато намери, той ще се смути,
и когато се смути,той ще се изуми от възхита,
и ще царства над Всичко.

Влез и се просвещавай в блога ни с тайната на Свещения шифър,и опитай сам в тия документи,които ни посочваш и всякакви други,да откриеш Боговете ни!
Гарантираме ти,че ще почнеш на практика да преминаваш през нивата и етапите,за които казва Исус в горното поучение и насърчение!

Благославяме те с Любов,отвори си Душата и сензитивите за тази Божествена информация,и давай смело заедно с нас!


цитирай
4. nedovolen - 2
01.07.2017 18:31
Много благодаря, приятели и за божествените думи! В подкрепа на горния постинг, проф. Стамен Стаменов, уфолог и... казва, че преди години бил поканен в щатите на празник на индианци, не помня града. Спрял пред един и удивен се загледал в носията на един. Със същите шевици и шарки, както на баба му. Индианецът го попитал от къде е. Като чул България, го прегърнал. Та ние сме братя, възкликнал. Подарили му носия. По-късно в хотел му я откраднали. Втори сл. разказва - Т. Живков отишъл в Япония. Императорът го посрещнал и прегърнал. Живков се изненадал - ама не сме в един лагер. Какво значение - ние сме братовчеди, отговорил императора. Какво знаят хората, а ние не.
За това не сме лице приятни на половината свят.
Да бъде Божията воля, не нашата!
цитирай
5. bojinkata - Поздрави! Страхотен си!
01.07.2017 22:36
Поздрави! Страхотен си!
цитирай
6. bezistena - И от нас поздрави!
02.07.2017 00:15
И от нас поздрави за признанието и най–вече просвещението ти!
И я сега заедно да видим кой е страхотен,че и най–страхотен!

СТРАХОТЕН СИ=Христос

Разбира се,че е Христос!
И я сега пак да видим,откъде е Този Христос,ама истинският Христос!

СТРАХОТЕН СИ=Исус от Трахия –
я,видяхте ли бе,че Христос бил Господ Бог Отец Исус от Тракия,и не само че е от Тракия,ами Е и Българин отгоре на всичкио!
Че нали ние все това ви разправяме!
– Не било вярно и не сте вярвали в тия фантасмагории ли?
Че кой ви пита вас в какво вярвате и отричате – Слънцето да не би да пита сляпата къртица дали да изгрява и да свети,че и да ви изгори,ако пожелае!Че Бог Господ Исус ще пита вас – безБожиците или невиновно непосветените!

Приятел bojinkata ,това не се отнасяше за тебе!
цитирай
7. nedovolen - Издирих постинг от 2906. По стар ...
10.07.2017 20:16
Издирих постинг от 2906. По стар стил късно, по нов чуть-чуть ранше:

Петър Дънов е роден на 11 юли 1864 година (29 юни стар стил, Петровден) в Османската империя, село Хадърча, днес Николаевка, Област Варна, България. Петър Дънов е трето дете на свещеник Константин Дъновски и на Добра Георгиева. Негов дядо по майчина линия е чорбаджи Атанас Георгиев (1805-1865), български възрожденски деятел за църковна независимост. Баща му Константин Дъновски (1830-1918) е първият български свещеник във Варна...

Говорил е на учениците си, че и след 5 000 г. няма да го разберат какво е искал да им каже.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678448
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!